Afslankprogramma Body&Control

Geen zin meer in een crashdieet met het onvermijdelijke jojo-effect? Zet nu de stap naar gezond en structureel afslanken. BodyAndControl gaat samen met jou op pad naar een gezonde levensstijl met het juiste eetpatronen. Wij begeleiden je naar een gezond voedingspatroon met een wekelijks, of twee-wekelijks weegmoment (consult).

Wat houdt het afslankprogramma in?

Het afslankprogramma bestaat uit drie fases: de ontgiftingsfase, de zoekfase en de leeffase.

1.Ontgiftingsfase

In deze eerste moeilijke fase kickt je lichaam af van al wat slecht is. We voeren je ongezonde eetgewoontes volledig af. We geven geen ruimte meer aan emo-eten of uitstelgedrag. We helpen je definitief af van je suiker-, koolhydraten- en vetverslaving. In deze fase bespreken we tijdens de wekelijkse sessies wat je mag eten en wat je niet mag eten.
Deze fase duurt 24 tot 36 dagen, afhankelijk van je gewichtsdoelen.
In deze fase verlies je heel wat kilo’s.

2.Zoekfase

In de zoekfase gaan we tijdens de consultaties op zoek naar hoe jouw lichaam functioneert en leren we je te luisteren naar de signalen van je lichaam. Elk lichaam reageert anders op voedingsmiddelen. In deze fase communiceer je bewust met je lichaam. Welke voedingsmiddelen maken dat je aankomt en welke voedingsmiddelen juist niet?
Je leert stapsgewijs te begrijpen wat eten met je lichaam doet. Samen analyseren we je eetpatronen van de voorbije week. Wat was goed? Wat kan beter? Wat kunnen we veranderen? In deze fase mag je opnieuw met mondjesmaat koolhydraten eten.
Stapsgewijs leren we tijdens de wekelijkse consultaties je een gezonde levensstijl aan. Ook in deze fase blijf je afslanken, maar wel op je eigen tempo. De tijdsduur van deze fase kan lang of kort duren, afhankelijk van jouw situatie.

3.Leeffase

In de leeffase zetten we de definitieve stap naar een andere levensstijl voor de rest van je leven. In deze fase voel je je voldoende zelfverzekerd om je eigen eetpatronen volledig zelf in de hand te nemen. Je staat emotioneel sterk genoeg om alle moeilijke momenten te overwinnen. In deze leeffase geniet je met volle teugen van de geneugtes van een gezond en mooi lichaam.
Heb je een terugval tijdens een vakantie of een emotionele periode? Geen nood, samen zetten we opnieuw stappen om het juiste voedingspatroon weer op te pakken.

Prijzen Afslankprogramma Body & Control