Sport & Medical

Sport je veel maar lukt het je net niet om die strakke buik of sixpack te creëren? Met de Ultratone kunnen wij de contouren verbeteren. Elk programma stuurt de juiste series van signalen uit die 90% van de spiervezels aanspreken.

De intensieve, geconcentreerde serie impulsen en contracties kunnen alle typen spiervezels activeren; zowel de snelle als langzame. Wij hebben specifieke programma’s gericht op snelheid, uithoudingsvermogen, explosiviteit, kracht en flexibiliteit die sneller resultaat bieden dan in een fitness center behaald kan worden. Wij hebben onder andere een Workout- en Bodybuilding programma. Geschikt voor man en vrouw.

Verschillende biostimulatie programma’s voor verbetering van sportprestaties en blessureherstel. Ontwikkel meer kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen met de speciale sportprogramma’s van Ultratone. Elk programma stuurt de juiste series van signalen uit die 90% van de spiervezels aanspreken. De intensieve, geconcentreerde series impulsen en contracties kunnen alle typen spiervezels activeren; zowel de snelle als langzame. Specifieke programma’s gericht op snelheid, uithoudingsvermogen, explosiviteit, kracht en flexibiliteit geven sneller resultaat dan in een fitness center behaald kan worden.

Prijzen Ultratonebehandeling

sport & medical