Trio Lipo

Drievoudige aanpak van vetophopingen!
Vetvermindering, spierversterking en huidverbetering in één behandeling voor ongeëvenaarde resultaten met Trio Lipo.

Trio lipo is de nieuwste afslankmethode van het Ultratone Futura Pro Bioenergy™ Multi System. TRIO LIPO is de meest complete, veilige en effectieve methode om vet af te breken, spiermassa te verhogen en de huid te verstevigen terwijl het lichaam gezonder en vitaler wordt. Tijdens deze behandeling worden drie speciale technieken gecombineerd voor een meervoudige aanpak van plaatselijke vetophopingen en cellulite. Trio Lipo is de meest complete, veilige en effectieve methode om op een ontspannen manier vet af te breken, afslanken, afvallen, spiermassa te verhogen en de huid te verstevigen terwijl het lichaam gezonder en vitaler wordt. Trio Lipo zorgt voor resultaten welke door training lastig te behalen zijn.

1. Ultrasound

Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige Cavitatie. Direct vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten. Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulite.

2. OCM Lypolyse

Verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie naar de spieren.

3. Biofrequentie

Verbruikt de vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.

Prijzen Ultratonebehandeling